Se dina möjligheter. Bli medveten om din inre ekomedvetenhet.

Att vara ekomedveten handlar om att vara medveten om sig själv och sina val. Vi väljer hur vi vill leva för att känna själsligt och kroppsligt välbefinnande. Att bli medveten om hur vår livsstil påverkar oss själva, skapar även förståelse för hur vår ekomedvetenhet påverkar den omgivande miljön. Det är valen vi gör i vår vardag som skapar våra möjligheter. Att se möjligheterna är att vara ekomedveten. Att ta tillvara på möjligheterna är att leva ekomedvetet.

Alla kan hitta - känna - sin egen ekomedvetenhet. Det du behöver göra för att finna den, är att bli medveten om dina valmöjligheter. Du bestämmer själv hur mycket ekomedvetenhet du vill tillämpa din livsstil. Dina inre gränser sätter du själv. Ekomedvetenhet är gränslös.

Allt som du tillför din kropp lämnar sina spår, både på dig och på miljön. De produkter som används på huden tas upp av porerna och förs in i kroppen. Vissa ämnen lagras och drivs aldrig ut ur kroppen igen. Det är därför viktigt att vara medveten om vilka ämnen man tillför kroppen.

På ekomedveten.se finns ett utbud av produkter som består av naturliga möjligheter för själen, kroppen och miljön. Producenterna bakom produkterna använder vegetabiliska ingredienser och ekologiskt producerade råvaror. Under framställningen tillsätts inga parabener och inga mineraloljor. Inte heller några syntetiska färger eller parfymer används i produktionen. Produkterna innehåller inga syntetiska konserveringsmedel. Ingenting i utbudet har testats på djur.

En bakomliggande ekomedvetenhet syns i produkterna och den känns av människan som använder dem.



torsdag 2 december 2010

Tigerkaka

Jag har ofta ömma muskler i rygg, nacke och axlar nämligen och mellangrabben spelar boll och behöver massage allt som oftast. Tyckte att jag ÄNTLIGEN fick samma sköna känsla av Tigerkakan som när jag gått på massage hos proffsen, alltså det här rätta "glidet" och en skön värmekänsla som jag saknat hos andra massageoljor och dyl jag köpt tidigare så...Bra betyg=)
Maria

1 kommentar:

  1. Hej!

    Kul att du är tillbaka på bloggen. Jag har saknat dig här ;)

    Önskar dig en skön kväll, kramar Maria!!

    SvaraRadera